Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،در این مطلب ۱۰ حقیقت جالب درباره سال نو چینی را با هم مرور می کنیم.

۱- تاریخ عید هر سال تغییر می کند

این بدین خاطر است که عید بر اساس تقویم قمری است. معمولا در روزی بین اواسط ژانویه و اواسط فوریه واقع می شود. در سال ۲۰۲۲، سال نو چینی در روز ۱ فوریه واقع شده است.

۲- به آن عید بهار هم می گویند

۳- سال نو چینی آغازگر تقویم حیوانی است

در چین، هر چرخه ی قمری ۶۰ سال دارد و ۱۲ سال به عنوان چرخه ی کوچک قلمداد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر کدام از آن ۱۲ سال یک علامت حیوان اختصاص داده شده است: موش، گاو، ببر، خرگوش، مار، اسب، گوسفند، میمون، خروس، سگ و خوک. ۲۰۲۲ سال ببر است و ۲۰۲۳ سال خرگوش.

۴- جشن ۱۵ روز طول می کشد و تا جشنواره فانوس ها ادامه پیدا می کند

نقطه ی اوج کل عید شب سال نو چینی است و اولین روز سال نو قمری. روز پانزدهم جشنواره فانوس ها نام دارد که پایان بخش جشن هاست.

۵- یک ششم مردم جهان آن را جشن می گیرند

نه تنها مردم چین، بلکه مردم هنگ کنگ، تایوان، ویتنام، سنگاپور و چینی های سرتاسر جهان آن را جشن می گیرند.

۶- این عید طولانی ترین تعطیلی عمومی است

بیشتر کارمندان بین ۷ تا ۱۲ روز تعطیل هستند و دانش آموزان یک ماه تعطیلی زمستانی دارند. مردم هر کجا که باشند تمام تلاش شان را می کنند تا نزد خانواده شان باشند. بعضی خانواده ها نیز در طول این تعطیلات به سفر می روند.

۷- شام تجدید دیدار یک آیین است

شام تجدید دیدار در شب سال نو چینی ضیافتی بزرگ برای گرامیداشت سال گذشته است. این مهم ترین زمان برای با خانواده بودن است. بعد از شام، خانواده ها دور هم ضیافت سال نو CCTV را در تلویزیون تماشا می کنند. در این برنامه اجراهای مختلفی برای تمام سنین به نمایش گذاشته می شود.

۸- بعد نوبت به بزرگ ترین آتش بازی روی کره زمین می رسد

آتش بازی بخشی جدایی ناپذیر از این جشن و وظیفه اش جذاب تر کردن عید بهار است. همه ی خانواده ها برای جشن گرفتن عید ترقه در می کنند. بزرگ ترین نمایش آتش بازی در شب سال نو قمری صورت می پذیرد.

۹- تزئینات جشن اغلب به رنگ قرمز هستند

خانه ها با فانوس ها و ریسه های قرمز تزئین می شوند. خیابان های شهر نیز همین طور و حتی خیلی از مردم لباس های قرمز می پوشند. این بدین خاطر است که رنگ قرمز در فرهنگ چینی نماد شادی، ثروت و رفاه است و می تواند ارواح خبیثه را دور کرده و باعث خوش اقبالی شود.

۱۰- «سال خوبی را سپری کنید» یکی از رایج ترین خوشامدگویی هاست

این جمله در چین همانند جمله «کریسمس مبارک» غربی ها در روز کریسمس است و مردم برای تبریک سال نو از آن بیش از هر جمله ی دیگری استفاده می کنند.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: چین سال نو آداب و رسوم سال نو چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۶۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!

سید رضا اکرمی در گفتگو با رویداد ۲۴، تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

بخش‌های مهم این گفتگو را در زیر می‌خوانید:

*همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

*مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و ... می‌شود. چون معیار‌ها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

*اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

*ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کار‌های دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

*اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

*درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کار‌ها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کار‌ها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

*اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کار‌ها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دو ساعته و سه ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • سی و ششمین یادواره شهدای روستای ارکان برگزار شد+فیلم
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • مراسم تجدید میثاق با شهید «مرتضی غلامی» در گناوه برگزار شد
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی که باید بدانید
  • کار آلگری در یوونتوس را تمام شده بدانید!
  • بیانیه ایپس آسیا در محکومیت تهاجم وحشیانه اسرائیل به غزه