Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد حسین زادگان در پیامی به مناسبت آغاز سال نو آورده است: دین والا و آسمانی اسلام و سنت‌ها و افکار بلند ایرانیان در طول سده‌ها، بهار تنها در تغییر فصل، بی‌قراری زمین برای نفس کشیدن، شکفتن گُل ها و شاخسارها و درختان و جاری شدن رودها و چشمه سارها تجلی نمی‌یابد بلکه اساس و معیار راستین بهار در دگرگونی و تغییر افکار و کردار و اعمال انسان‌ها معنی می‌شود و اگر این دو با هم از راه نرسند، بهار دل‌ها و جان‌ها هرگز از راه نخواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال نوروز را با بحرانی به مراتب سخت‌تر و صعب تر از سال پیش که همراه با سیلاب قبل و بعد از سال نو بود آغاز می‌کنیم و برخی هموطنان و هم استانی‌های ما بی آنکه پایان زمستان و شروع سال جدید را جشن بگیرند، شعله حیاتشان فروکش کرده است و امروز در میان ما نیستند و خانواده‌های بسیاری داغدار عزیزان خود هستند و اگر پیش از رسیدن فصل زمین، فصل جان و روح را تغییر ندهیم و افکار و کردار خویش را تازه نکنیم، چه بسا شاهد گسترش بیش از پیش ویروس کرونا و صحنه‌هایی تلخ‌تر و دردناک‌تر باشیم.

در خانه نیز بهار خواهد آمد، در خانه نیز گُلدان ها سبز می‌شوند و قناری‌ها آواز می‌خوانند، در خانه عشق هست، فرزندان و عزیزان ما آنجا هستند و بیرون؛ هنوز سوز سرما سهمگین‌تر از همیشه جولان می‌دهد.

اینجانب ضمن گرامی داشت یاد و خاطره همه شهیدان والامقام انقلاب با تبریک سال ۱۳۹۹ هجری شمسی به ملت بزرگ ایران اسلامی و مازندرانی‌های غیور و بافرهنگ، از آحاد مردم عزیز استان و ایران بویژه مسافران و گردشگران و میهمانان بزرگوار این سامان تقاضا دارم، با تغییر نگاه، رفتار و کردار خود در مواجهه با بیماری خطرناک کرونا، از شیوع این ویروس مرگبار، ممانعت و زمینه خدمت رسانی حوزه بهداشت و درمان به بیماران و قطع زنجیره انتقال را فراهم کنند تا هر چه زودتر دوباره بتوانیم پنجره‌های خود را به روی باور و یقین و بهار دل‌ها و تماشای رقص سیز شاخساران بگشاییم و میهمانان خود را در ماه‌های پیش رو بر سفره بزرگ و آباد این جلگه پرغرور حاشیه البرز بنشانیم و پذیرا باشیم.

از میهمانان نوروزی نیز بطور خاص می‌خواهم آگاه باشند که مازندران مثل همیشه پذیرای آنها خواهد بود، لیکن امروز استان ما یکی از کانون‌های آلودگی و برای آنها مخاطره آمیز است و از آنان تقاضا داریم در خانه بمانند و سفر را به روزهایی در نزدیکی دهکده‌ها، جلگه‌ها، کوهپایه‌ها و ساحل‌ها و جنگل‌های پاک و عاری از بیماری کرونا منتقل کنند و به هیچ وجه در ایام تعطیلات نوروزی به مازندران سفر نکنند چرا که قطعاً خطرناک و تهدید کننده است و در مازندران امکان پذیرایی از آنان وجود ندارد و بدلیل محدود بودن امکانات بهداشتی و درمانی، در صورت ابتلای به این بیماری، مراقبت و حفاظت از جان آنان غیرممکن است چراکه همه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ما درگیر هستند و امکان هیچ خدماتی به مسافران نیست… وعده دیدار در زمان و خانه‌ای نو و شادی بخش.

می‌خواهم دیگر بار؛ از همه مردم بزرگ ایران تقاضا کنم با ماندن در خانه و رعایت شدید اصول و قواعد بهداشتی پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا بویژه گوش فرادادن به دستورالعمل‌ها و پیام‌های این ستاد و تماس با شماره‌های اعلامی، فرصت را از این دشمن خطرناک و مهاجم بستانیم و آنقدر در خانه گرم خود بمانیم تا دوباره بدون دلهره و در فضایی سرشار از عشق، امنیت و رهایی؛ با فرزندان خود در دنیایی گرم، سبز و پاک خود را رها کنیم و ضمن تقدیر از مردم همراه و همه تلاشگران خط مقدم مبارزه با این بیماری خاصه پزشکان و پرستاران مجاهد و کلیه فعالان این عرصه، برای رفتگان بویژه شهدای راه خدمت به نظام و مردم از آستان خداوند قادر متعال، طلب آمرزش و رحمت واسعه الهی بنماییم.

بیاییم؛ سال نو را با افکار و کردار تازه همراه کنیم و پیام و ندای عقل را گوش فرادهیم که بهار جان‌ها بزودی از راه می‌رسد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا ایام تعطیلات نوروزی حوزه بهداشت و درمان سرما مسافران ملت بزرگ ایران بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سال نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۴۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست

ایسنا/همدان مدیر عامل شرکت آب‌ و فاضلاب استان همدان گفت: آب تالوار آرسنیک ندارد و با دستگاه آرسناتور دائماً آرسنیک آن اندازه‌گیری می‌شود که آرسنیک نداشته باشد. 

فرهاد بختیاری‌فر، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در جلسه بررسی انتقال آب تالوار به شهر بهار، اظهار کرد: سال گذشته با تلاش‌های فراوان آب تالوار به همدان رسید، چاره‌ای جز استفاده از آب تالوار  نداریم ضمن اینکه تالوار از نظرحجم آبی بسیار مطمئن است.

وی افزود: آب تالوار طبق استانداردها تصفیه می‌شود و خروجی خوبی دارد و موضوع طعم و مزه آب انکارناپذیر است اما با این حال آب تالوار آرسنیک ندارد و با دستگاه آرسناتور دائماً آرسنیک آن اندازه‌گیری می‌شود که آرسنیک نداشته باشد. 
  
بختیاری‌فر، آب تالوار را برای مردم بهار امتیاز خوبی برشمرد و گفت: هنوز ذائقه مردم در بهار و همدان به این آب عادت نکرده است و مجبور به اختلاط آب تالوار با چاه‌ها و چشمه‌ها در همدان هستیم تا رضایت‌مندی آن بیشتر شود. 

مدیرعامل آب و فاضلاب استان همدان اختلاط آب در بهار را به‌علت وجود نیترات بالا در آب بهار به عنوان راهکار همیشگی دانست و خاطرنشان کرد: میزان نیترات در آب‌های دشت بهار بسیار بالا است و آن‌هم به‌علت کشت بی‌رویه و کم شدن منابع آبی است.

آبی از سمت شهرستان بهار به همدان انتقال داده نمی‌شود

بختیاری‌فر، خروجی آب دشت بهار در سال‌های گذشته را ۱۲۰۰ لیتر در ثانیه برشمرد و اظهار کرد: در گذشته میزان خروجی آب بهار بسیار بالا بود اما در حال حاضر در مجموعه چاه‌های بهار سه تا چهار لیتر در ثانیه آب خروجی دارد که تابستان منجر به قطعی آب می‌شود ضمن اینکه آبی که الان در بهار مصرف می‌شود، همان آب شربی است که در همدان از آن استفاده می‌شود و آبی از سمت بهار به همدان انتقال داده نمی شود. 

فرماندار  شهرستان بهار هم با اشاره به مشکلات به‌وجود آمده شهر بهار در حوزه آب شرب و شرح حادثه به‌وجود آمده در خطوط لوله انتقال آب بهار و استفاده از آب تالوار به همراه چاه‌های مورد استفاده در بهار تا ترمیم محل شکستگی آب گفت: با حادثه به‌وجود آمده با مشورت اداره آب تصمیم بر این شد که برای جبران کمبود آب بهار موقتاً از آب تالوار و مخلوط منابع دیگر آبی بهار در آب شرب استفاده شود. 

مجتبی فیض‌اللهی با اشاره به تلاش در تأمین آب تا برطرف شدن شکستگی لوله آب شهر بهار افزود: با اختلاط آب تالوار ممکن است تغییر مزه و بویِ آب رخ دهد و تا برطرف شدن کامل شکستگی لوله موقتاً این مشکل برقرار خواهد بود و اگر سیستم لوله‌کشی اصلاح شود مانند گذشته از آب بهار استفاده می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: به طور قطع ما مدافع حقوق مردم هستیم و از سال گذشته پیگیر اختصاص سهمیه آب تالوار به بهار بودیم اما تا زمانی که چاه‌های ما آب دارند نیازی به استفاده از آب تالوار برای شرب نمی‌بینیم.

امام جمعه بهار هم اظهار کرد: زمانی بخش اعظم آب همدان از بهار تأمین می‌شد، چرا زمانی که در ثانیه ۱۲۰۰ لیتر آب به همدان می‌رفت موضوع نیترات بالای آب مطرح نبود؟ 

حجت‌الاسلام رضا مصباح با اشاره به اثر نیترات ناچیز کشاورزی در آب گفت: وقتی سطح آب بالا باشد، پساب کشاورزی در آن اثر گذار می‌شود اما وقتی سطح آب ده‌ها متر پایین است، پساب کشاورزی در آن اثر ندارد. 

وی در ادامه به ارائه راهکار پرداخت و مطرح کرد: مسأله ما این است که در زمین بهار چاه‌های آب وجود دارد و بهار در بدترین وضعیت آبی در دو سال پیش به داد همدان رسید و سلامتی مردم از همه چیز برای ما مهمتر است. 

مصباح با بیان اینکه وارد کردن آب طعم‌دار به چرخه آب شرب در قاعده انصاف نیست، گفت: بهار آب دارد، اگر حالا آب طعم‌دار را به مردم بدهید انصاف نیست و باید اعتماد مردمی حفظ شود. 

وی با تأکید بر اینکه از مسئولان می‌خواهیم اگر آب بهار به همدان می‌رود آن را به بهار برگردانند، افزود: یکی از راهکارهای مهم برای حفظ منابع زیرزمینی، انسداد چاه‌های غیرمجاز است.

مصباح تصریح کرد: باید برای حفظ منابع زیرزمینی آب در شهر بهار چاره‌ای اندیشیده شود که یکی از آن‌ها بستن چاه‌های غیرمجاز آب است که چندین برابر آب شرب بهار از منابع زیرزمینی به صورت غیرمجاز برداشت آب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان
  • آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست
  • خانه خود را در بهار سبز کنید
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • مردم خوزستان از تردد غیر ضروری و حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • هشدار؛ خوزستانی‌ها از حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • برف روبی گردنه بیژن یاسوج + ویدئو |‌ حجم برف را این ماه دوم بهار ببینید
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران